povratak na proizvode

Pregled pojmova

DAS Audio RAM audio Shure JBL Guil Geni electronics Sanyo Barco Neo-neon

Vjenčanja

Bez posebnog naglaska kad i gdje se pojedino vjenčanje dogodilo te uvažavajući privatnost naših klijenata slike u galeriji vjenčanja su prije svega namjenjene za demo svrhu te da bi se nakim novim potecijalnim klijentima pokušale dočarati mogućnosti i načini postavke i uređanja prostorije i okoline u kojoj se vjenčanje i svadbeno slavlje planiraju održavati...u proširenoj ponudi vam nudimo rasvjetnu opremu, razglase, pozornicu, sjenice, ugostiteljstvo, zabavne programe...uz profesionalni servis i opremu vrhunske kvalitete uspjeh vašeg vjenčanja je neupitan...

Sjenica „LILI“…. u potpunosti je ručni rad. Izrađena je od izdržljivog i estetski vrijednog materijala - kovanog, bromiranog željeza. Stupovi su omotani bršljanom od lima, od istog materijala izrađeni su i lukovi bogati cvijećem i listićima. Krov i šalovi omotani oko stupova mogu biti u različitim bojama. Konstrukcija je smeđe boje, a lukovi od cvijeća i lišća te bršljan oko stupova zlatne i bakrene boje. Krov je svilenkaste boje bijele kave. Oko oblih stupova omotani su svileni šalovi bijele boje i umjetni zeleni bršljan koji se po želji mogu skinuti.

Zahvaljujući dekorativnoj punoći sjenicu „Lili“ nije potrebno dodatno ukrašavati, što u konačnici umanjuje izdatke. Sjenica se sastoji od nekoliko dijelova, sklopiva je, a montaža traje oko dva sata. U cijeni ove sjenice uračunati su stol za matičara i klupa za mladence i stolci za kumove.

Dimenzije: 3 metra promjera u krug, a ukupna visina je 2,70 metara. 
 

Sjenica „Dalia….u potpunosti je ručni rad. Izrađena je od izdržljivog i estetski vrijednog materijala - kovanog, bromiranog željeza. Stupovi su pravokutnog oblika spojeni lukovima od savinutog flaha. Crna sjenica preporuča se za ceremonije na temu određene boje ili vrste cvijeća, a mogućnosti dodatne dekoracije su neograničene. Mirisni cvjetni aranžmani mogu se postaviti oko stupova, krova ili isprepletenih lukova. Krov svilenkaste boje bijele kave i šalovi omotani oko stupova mogu biti u različitim bojama.

Sjenica se sastoji od nekoliko djelova, sklopiva je, a montaža traje do dva sata. U cijeni ove sjenice uračunati su stol za matičara i klupa za mladence i stolci za kumove.

Dimenzije: 3 metra promjera u krug, a ukupna visina je 2,70 m.
Luk „Sana…. u potpunosti je ručni rad. Izrađen je od izdržljivog i estetski vrijednog materijala - kovanog, bromiranog željeza. U potpunosti je crne boje. Premda je bogat lukovima od savinutog flaka može se dodatno ukrasiti dekorativnim cvjetnim kreacijama. Luk je jednostavno sklopiv, montaža traje oko pola sata.
Dimenzije: luk je širok 2 metra, a ukupna visina je 2,3 metara.
 
Luk „Rosa…. je u potpunosti ručni rad. Napravljen je od kovanog, bromiranog željeza. U potpunosti je bijele boje. Premda je bogat lukovima od savinutog flaka može se obogatiti dekorativnim cvjetnim kreacijama. Na glavni luk nadovezuju se dva niža luka koja se po želji mogu, ali i ne moraju montirati.
Luk je jednostavno sklopiv a montaža istog traje oko pola sata
Dimenzije: osnovna konstrukcija po dužini ima 5 metara, a ukupna visina je 2,3 metara.

Fotografije

Sjenice - vjenčanje na otvorenomSjenica - vjenčanje na otvorenomSjenica - vjenčanje na otvorenomSjenica - vjenčanje na otvorenomLukovi - obred vjenčanja na otvorenomŠator - vjenčanje na otvorenomDekorativna rasvjeta za prostorijeRasvjetni dekor prostorijeRasvjetni dekor prostorijeRasvjetni dekor prostoraŠator - rasvjeta izvanaŠator - rasvjeta izvanaŠator - dekor sa rasvjetomDekorativna rasvjetaDekor sa rasvjetomRasvjeta + pozornicaRasvjetaglazba uživoGlazbena oprem sa pozornicom + rasvjetaRasvjetni uređaji sa efektom na dekor
sačuvaj adresu ispis stranice