povratak na vijesti

Pregled pojmova

DAS Audio RAM audio Shure JBL Guil Geni electronics Sanyo Barco Neo-neon

„Ministry of Sound“ i TBF za Novu godinu u Spaladium areni

30. 12. 2009.

Ministry of Sound slovi već niz godina kao klub sa najboljim ozvučenjem u Londonu pa smo osigurali da takva kvaliteta bude i na dočeku Nove 2010-te u Splitu.

ProSound je postavio kompletan razglasni sustav koji se sastojao od 32 AERO38A line array kabineta sa dodatnih 24 SUB bass kabineta za produkciju niskih frekvencija. Postavljeni audio sustav je bio više nego dovoljan za kompleksno ozvučenje Arene Spaladium tim više jer je organizator imao neuobičajenu ideju postavke pozornice sa DJ-om u centru i publikom koja okružuje pozornicu 360 stupnjeva. U cijelovečernjoj produkciji uživalo je nekoliko tisuća ljubitelja elektronske glazbe. Večer je nastupom otvorio T.B.F. band , a poslije toga su se izmenjivali domaći i internacionalni CD spinnersi medju kojima je svakako najpoznatiji bio  DJ Antoine Clamaran.Veliki broj komplimenata je bio upućen čistoći te visokoj definiciji zvuka koji je dolazio od D.A.S. Audio AERO 38A razglasnog sustava.

Bila je to još jedna u nizu vrhunskih predstava od strane ProSounda…….ovim putem zahvaljujemo organizatorima na ukazanom povjerenju a svim suradnicima na nesebičnom zalaganju u realizaciji ovog projekta.

Galerija

Nova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena SpaladiumNova Godina u Splitu - Arena Spaladium
sačuvaj adresu ispis stranice