povratak na vijesti

Pregled pojmova

DAS Audio RAM audio Shure JBL Guil Geni electronics Sanyo Barco Neo-neon

Koncert za svečano otvorenje MSU-a

10. 12. 2009.

Sredinom Prosinca 2009. tim ProSounda je bio angažiran na dijelu tehničke podrške prilikom otvaranja Muzeja Suvremene Umjetnosti u Zagrebu. Zimsko vrijeme ispunjeno vjetrom I hladnoćom nije omelo 2-dnevni događaj koji se održavao u večernjim satima 10. i 11. Prosinca te je privukao veliki broj posjetitelja a prisutni su bili i najviši dužnosnci iz Vlade Republike Hrvatske.

ProSound je bio zadužen za postavku pozornice,aluminijske rampe, razglasa,rasvjete,monitoringa i DJ opreme…Svojim nastupima brojni poznati hrvatski glazbenici su uveličali  I podigli samo otvaranje muzeja na još veći nivo….
zahvaljujemo organizatorima otvorenja  na ukazanom povjerenju  a suradnicima na velikom trudu i zalaganju…..

Galerija

Vanjska pozornica na otvorenju MSUPogled s pozornicePogled s pozorniceOkupljanje građana na otvorenju MSUJoš jedan zanimljivi instrumentZanimljivi instrumentiKontrole elektro motora za podizanje konstrukcije s svjetlosnom opremom i line array sustavaRazvodna kutija za napajanje elektro motoraPrateča opremaPrijevoz za vlastite potrebeJoš malo pa gotovoDAS audio zvučniciVanjska pozornicaDJ pultDJ pult s monitorimaPrvi snimateljiMSU ZagrebDJ pultSvjetlosni efektiSvjetlosni efektiLMS (loud speaker management system) - Glavni procesor razglasnog sustavaNajava otvorenjaNajava otvorenjaVanjska pozornicaMoving headoviLine array DAS audio 38AKontrole za upravljanje svjetlosnim efektimaAudio mixer
sačuvaj adresu ispis stranice