povratak na vijesti

Pregled pojmova

DAS Audio RAM audio Shure JBL Guil Geni electronics Sanyo Barco Neo-neon

Independence Stadion Windhoek - Namibia

13. 06. 2010.

Početkom mjeseca Lipnja 2010. naša tvrtka je obavila instaliranje novog razglasnog sustava na najvećem Namibijskom stadionu.....krajem 2009-te Ministarstvo sporta i kulture Republike Namibije je objavilo međunarodni natječaj za dizajn,dostavu i instalaciju razglasnog sustava na Independence stadionu koji je najveći objekat te vrste u Namibiji. Lokalna tvrtka Galaxi Productions cc sa njenim direktorom gospodinom Rolandom Enke obavila je sve potrebne lokalne pripreme terena u Namibiji koje su nam omogućile nesmetanu i brzu instalaciju opreme na stadion. Inače gospodin Enke sa svojom tvrtkom je glavna rental kompanija u Namibiji koja se uspješno bavi ovom vrstom posla zadnjih 10-ak godina.

Početkom Lipnja 2010-te naša tvrtka je napravila instalaciju zvučne opreme prema dizajnu koji smo predložili i koji je bio usvojene 3 mjeseca ranije....sama instalacija je trajala 7 dana.

Razglasna oprema koju smo izabrali za ovu instalaciju je bila od renomiranog proizvođača DAS Audio koji je baziran u Španjolskom gradu Valenciji.

Iz široke palete DAS Audio proizvoda za ovu instalaciju smo izabrali 3 modela DAS Audio Line Array razglasnih sustava koji su nam nakon instalacije dokazali da je upravo taj izbor bio onaj pravi i da smo na kraju postigli željeni efekat a to je ravnomjerno rasprostranjen zvuk na svim dijelovima tribina...JEDNAKO....sa prosječnim SPL-om od 112dB.

Pošto je razglas mogao biti instaliran samo ispod krova glavne tribine napravili smo izbor opreme koja će biti adekvatna potrebama pa smo stoga izabrali Variant 112A za pokrivanje glavne tribine zvukom, AERO-28A za bočne tribine te veliki format AERO-38A za pokrivanje terena i tribine koja se nalazi na suprotnoj strani od glavne tribine. Ukupno je instalirano 36 zvučnih kutija za koje je važno napomenuti da su sve sa ugrađenim pojačalima i procesorima...... 

Za prikazivanje slike na stadionu pobrinuli smo se ugradnjom Barco SLite10 day-lite projekcijskog ekrana veličine 7,2 x 4,8m...  

Galerija

Barco SLite 10Barco SLite 10DAS Aero28ADAS Variant 112ADAS Variant 112ADAS Audio Variant 112ADAS Audio AERO 38ABarco SLite 1020 godina nezavisnostiDAS Audio Aero 38ADAS Audio Aero 38ADAS Audio AERO 38ADAS Audio AERO 38APogled sa glavne tribinePogled sa glavne tribineDAS Audio Variant 112ADAS Audio DSP (procesori)
sačuvaj adresu ispis stranice