povratak na proizvode

Pregled pojmova

DAS Audio RAM audio Shure JBL Guil Geni electronics Sanyo Barco Neo-neon

Projekcijska platna

Projekcijska platna predstavljaju površine na koje se reproducira slika iz projektora. Sastoje se od platna, okvira i noseće konstrukcije koja osigurava stabilnost. U zadnje vrijeme pojavljuju se i velika projekcijska platna na napuhavanje.

Razlikujemo platna koja se koriste za fiksne instalacije i ona koja su predviđena za privremene instalacije. Sama platna su bijele ili rijeđe sive boje a mogu se razlikovati i u stupnju matiranosti što dalje određuje refleksiju platna, izbor će ovisiti o primjeni i uvjetima na lokaciji. Najuočljivija razlika među platnima je naravno u obliku, odnosu širine i visine, pa tako najčešće imamo platna 1:1, 4:3, 16:9... ali i ekstra široka platna od preko 25 m širine.

U ProSoundu koristimo platna renomiranih svjetskih proizvođaća a naša paleta seže od malih, sobnih platana za sastanke, prezentacije... do ogromnih platana od 13 m širine i 3,5 m visine. Budući da je projekcijsko platno jedan od najuočljivijih komada opreme na Vašem eventu, konferenciji, reviji... ono uvelike doprinosi vizualnom dojmu pa bi se i izboru adekvatnog platna trebala pridati velika pažnja.

Novost u ponudi ProSounda su i platna različitih oblika, pa ćemo biti u mogučnosti za Vaše događanje po pristupačnim cijenama izraditi platno u obliku srca, kruga, gitare ili oblika koji Vi zamislite.

Fotografije

sačuvaj adresu ispis stranice